Тендерні умови до вибору оператора їдальні Університетського містечка УКУ
Тендерні умови до вибору оператора їдальні
Університетського містечка УКУ
вул. Стрийська 29
Основне завдання
Обслуговування їдальні і кафе в академічному корпусі для організації якісного та доступного харчування студентів, викладачів і працівників університету.
Пріоритет їдальні – харчування студентів, які мешкають в гуртожитку УКУ, харчування решти студентів УКУ, викладачів та працівників. Обслуговування інших відвідувачів можливе за умови забезпечення головного пріоритету.
Режим роботи – 7 днів на тиждень без вихідних, 7:30-22:00. Можливі зміни за згодою Університету посеместрово. У літній період – робота зовнішнього майданчика кафе.
В окремі дні (додатково до харчування студентів) – забезпечення заходів, які проводить Університет, можливі варіанти – робота кафе в режимі доготувування напівфабрикатів, робота залу їдальні в режимі конференц-залу, банкетного залу тощо.
Ціни і меню
Цінова політика: оператор повинен мати в складі меню страви, які би забезпечували добові витрати на харчування студента, зокрема, сніданок, обід і вечер від 23 грн., а саме – обід від 10 грн., сніданок/вечеря від 6.50 грн. (2012 р).
Меню – здорова їжа, збалансована дієта, відсутність алкоголю. Наявність напівфабрикатів для доготувування в мікрохвильовій печі, можливі варіанти – обслуговування додаткових автоматів в приміщенні гуртожитку, продаж готової їжі швидкого приготування. В часі посту – наявність пісних страв.
Поєднання безготівкової форми розрахунків зі системою електронного обліку (до прикаладу, карток студентів/працівників) з готівковою.
Співпраця з Університетом
Університет передає операторові в користування приміщення їдальні, службові приміщення, обладнання тощо за номінальну орендну плату або без такої. За умови дотримання лімітів споживання, Університет не вимагає від оператора плати за опалення, вентиляцію, водопостачання-водовідведення, електропостачання, вивезення сміття.
Університет проводить безготівкову оплату послуг з харчування визначеної кількості студентів за погодженим графіком розрахунків. Обслуговування заходів Університету – окрема оплата.
Термін контракту – 1 календарний рік з можливістю продовження на наступний період.
На період введення в експлуатацію їдальні опeратор разом з Університетом:
– розробляє план роботи їдальні, систему обслуговування та цінову політику;
– модель постачання/утилізації;
– організацію простору залу їдальні, робочих та підсобних приміщень;
– склад та види обладнання, техніки, інших виробничих засобів;
– введення їдальні в експлуатацію;
Інші обов’язки оператора
Утримання приміщення їдальні, кафе, службових та підсобних приміщень, обладнання та матеріалів в зразковому стані.
Догляд за станом головного та службових входів, території літнього майданчику.
Контроль якості всієї сировини, суворе дотримання всіх гігієнічних та санітарних норм і правил.
Забезпечення якості і культури обслуговування відповідно до вимог Університету.
Погодження з Університетом моделі роботи, цінової політики, меню, будь-якої діяльності, яку проводитиме оператор в приміщенні чи на території містечка.
Погодження з Університетом усіх можливих змін до складу обладнання, організації простору, системи обслуговування. Підготовка посеместрових звітів для адміністрації Університету.
Працевлаштування на некваліфіковані роботи в їдальні/кухні студентів Університету.
Голова тендерного комітету ____________________ М. Сеник
Секретар тендерного комітету ___________________ А. Боровець